مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی هفته فیلم و عکس مشهد، فرصتی برای دیده‌شدن آثار | رویدادی برای تماشای تجربه‌های نخستین فیلم‌سازان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اکران مستند زرخاتون | روایتی از آخرین نسل بازمانده از زنان سوزن‌دوز بلوچ نظر مسعود فراستی درباره بازی بهتاش و نقی در سریال پایتخت ۷ برنامه کنسرت‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ + جزئیات
سرخط خبرها

مسترکلاس «هوشنگ مرادی کرمانی» در «تماشاخونه» | «صفحه نو» خالق قصه‌های مجید

  • کد خبر: ۱۶۹۸۹۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
مسترکلاس «هوشنگ مرادی کرمانی» در «تماشاخونه» | «صفحه نو» خالق قصه‌های مجید
دومین دوره از مسترکلاس‌های آموزشی «صفحه‌نو»، از ۳۰ خردادماه، با حضور هوشنگ مرادی کرمانی به طور اختصاصی و رایگان در پلتفرم «تماشاخونه» عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دومین دوره از مسترکلاس‌های «صفحه نو» با حضور هوشنگ مرادی کرمانی، قصه‌نویس، فیلمنامه‌نویس و نمایشنامه‌نویس سه شنبه ساعت ۱۲ ظهر به‌طور اختصاصی و رایگان در پلتفرم «تماشاخونه» منتشر می‌شود.

«صفحه‌نو» (New Page) یک مسترکلاس ویدئویی است که در آن استادان متخصص و صاحب سبک ایرانی در حوزه‌های مختلف، تجربیات، دانش، منش و روش حرفه‌ای خود را در ساختاری مستند_آموزشی به‌طور اختصاصی در پلتفرم «تماشاخونه» ارائه می‌کنند.

در دومین دوه از مسترکلاس‌های آموزشی «صفحه‌نو» هوشنگ مرادی کرمانی درباره آموزش قصه‌نویسی سخن می‌گوید. نویسنده کیست؟ تفاوت قصه و داستان، ادبیات عامیانه و کارکرد آن، تخیل و خلاقیت، ساختمان قصه، آن‌چه برای نوشتن قصه باید بدانید، نشستن واژه در قصه، آغاز و پایان قصه، تعلیق، کشش، ریتم و ایجاز در قصه، گفت‌وگونویسی و تک‌گویی، ویراستاری، طراحی جلد و تصویرگری، طنز در قصه، تأثیر سینما و ادبیات از یک‌دیگر و بومی‌نوشتن و جهانی‌شدن از جمله مباحثی است که مرادی‌کرمانی در این دوره آموزش داده است.

مخاطبان می‌توانند این برنامه را هر هفته، به صورت سریالی با همه محتوای دوره‌ها و تفکیک موضوعی، به‌طور رایگان و اختصاصی در پلتفرم «تماشاخونه» ببینند، که مدت زمان هر برنامه بین ۴ تا ۶ ساعت است.

منبع: ایلنا

 


بیشتر بخوانید:

آنگاه که ادبیات کودک از بزرگ‌سال پیشی می‌گیرد

انتشار جدید «قصه‌های مجید» هوشنگ مرادی کرمانی

درباره هوشنگ مرادی کرمانی به بهانه زادروز او | مرد سمجی از سیرچ


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->